Calea Dudesti 94, Sector 3, Bucuresti

+4 0744 142 357

office@360imobiliare.ro

Adora Pipera

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img

Adora Pipera, Voluntari, Ilfov County, Romania

Adora Pipera

Adora Pipera, Voluntari, Ilfov County, Romania

Descriere Proiect

 • img Dimensiunea proiectului
 • img Suprafaţa proiectului
  m2
 • img Data finalizării
  finalizat
 • img Tip imobile
  apartamente 1,2,3,4 camere

Mai mult pentru tine – aceasta este promisiunea pe care ți-o face Adora Pipera. Mai mult spațiu, confort și timp liber, mai multă sănătate și calitate, diversitate și flexibilitate pentru tine și cei dragi. Cum își îndeplinesc promisiunea? Prin cele 9 principii care au stat la baza construirii complexului rezidențial Adora Pipera.

Mai mult spațiu pentru tine. Este important să ai un apartament spațios, în care să te întorci cu drag și nerăbdare și pe care abia aștepți să-l arăți familiei și prietenilor. Adora Pipera îți oferă o cameră extra, pentru confortul tău și al celor dragi, pentru pasiunile tale, pentru planurile tale de viitor.

Mai mult pentru copiii tăi. Ce își poate dori mai mult copilul tău decât un spațiu mare de joacă special amenajat pentru el? La Adora Pipera, visele lui vor fi împlinite.

Mai multă sănătate pentru tine. Noua ta casă la Adora Pipera va fi înconjurată de verdeață și spații întinse, cu aer curat, soare și lumină, fără stres și aglomerație.

Mai mult confort pentru tine. La Adora Pipera s-au pregătit apartamente complet finisate și echipate: de la obiecte sanitare, aer condiționat și sisteme automate de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze, până la finisaje de lux și interfon video, toate de cea mai bună calitate.

Mai multă calitate pentru tine. Când alegi un apartament, calitatea trebuie să primeze. La Adora Pipera, toate apartamentele beneficiază de termoizolație de cea mai înaltă calitate, tâmplărie cu profile de aluminiu extrudat, uși de intrare metalice, gresie anti-derapantă și băi complet echipate.

Mai multă flexibilitate pentru tine. Sunt puse la dispoziție soluții financiare adaptate propriilor tale nevoi, astfel încât să te poți muta în casa pe care ți-o dorești cât mai repede, cu cel mai mic efort și în cele mai bune condiții.

Mai multă diversitate. Îți dorești casa perfectă. Perfectă pentru tine, pentru gusturile, nevoile și așteptările tale. Sunt pregătite tipuri de apartamente diverse, cu o cameră, cu două, cu trei sau patru, cu terasă sau grădină, spre sud sau spre est, – ca să ai de unde alege și să poți găsi casa potrivită pentru tine.

Mai multă siguranță pentru tine. În apartamentul tău din Adora Pipera vei fi cu adevărat în siguranță, deoarece accesul în clădire este complet securizat. Mai mult decât atât, vei avea în fiecare zi siguranța unui loc de parcare, deoarece vei beneficia de propriul tău loc pentru mașină în cadrul complexului.

Mai mult, pentru tine. O locuință integrată într-o comunitate. Adora Pipera nu este o simplă casă. Este acasă. Este locul în care vei descoperi și vei clădi alături de alți oameni frumoși ca tine, o nouă comunitate – Comunitatea Adora Pipera.

DOTARI

 • img Sala cardio / fitness
 • img Sala socializare
 • img Portar
 • img Centru Spa
 • img Sauna
 • img Lift
 • img Parcare
 • img Piscina
 • img Internet

Structura si pereti de compartimentare

– Infrastructură: sistem de fundaţii din beton armat cu grinzi de fundare şi radier parţial.

– Suprastructură: sistem pereţi structurali din beton armat (diafragme), și planşee tip dală groasă.

– Închideri exterioare: pereți structurali din beton armat (diafragme) și zidărie de blocuri BCA, la terasele etajelor 4 şi 5, finisaţi la interior cu sistem de tencuială uscată din plăci de gips carton şi vată minerală, grosime 5 cm.

– Termosistem fațade: sistem CERESIT cu polistiren expandat de 10 cm, tencuială decorativă și placaj local de cărămidă aparentă de tip KLINKER.

– Balcon sau logie cu sitem de balustradă din profile extrudate din aluminiu, vopsite în câmp electrostatic şi panouri din sticlă laminată mată pentru apartamentele de la etajele 1.

– Pereți despărțitori între apartamente, din blocuri rigide de BCA de 20 cm grosime, placaţi cu tencuială uscată din placi de gips carton şi vată minerală, grosime totală 30 cm.

– Pereți de compartimentare interioară în apartamente din placi de gipscarton, cu vată minerală la interior, cu grosime de 10 cm.

– Structură de rezistenţă proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale.

Dotari bucatarie

– Racorduri pregătite pentru montarea bucătăriei (apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie).

– Apa caldă este produsă în sistem centralizat, centrala termică de bloc fiind amplasată la nivelul tehnic al clădirii.

– Instalaţii de gaze: utilizatorii luaţi în calcul sunt centrala termică a imobilului şi maşina de gătit din apartament.

– Sisteme automate de detecție și protecție împotriva scurgerilor de gaze naturale și a monoxidului de carbon, compuse din detectoare de gaze și electrovane pentru gaze.

– Detector autonom de fum-flacară care, la sesizarea apariţiei unui început de incendiu, realizează alarmarea sonoră.

– Ventilare naturală cu ochiuri fixe montate pe peretele exterior şi amplasate la partea inferioară a peretelui, în partea superioară fiind prevazute grile de ventilaţie.

– Gresie antiderapantă, placaje cu faianță Piastrelle, import Italia și vopsitorii lavabile la pereți și tavane.

– Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatură electrocasnică.

Dotari bai

– Gresie și faianță ceramică anti-derapantă de calitate superioară, marca Piastrelle, import Italia.

– Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii.

– Obiecte sanitare: căzi de baie şi cabine de duş Belform, lavoar şi scaun WC Vitra Zentrum.

– Robineţi, baterii la căzi și duș monobloc, marca Kroner Triton.

– Băi dotate cu cabine de duș pentru apartamentele de 3 şi 4 camere.

– Prize etanșe cu contact de protecție.

– Instalație de iluminat – preinstalare pentru corpurile de iluminat.

Sisteme de incalzire, climatizare si ventilatie

– Furnizare agent termic și apă caldă menajeră prin centrala termică în condensaţie de 261 Kw, model De Dietrich tip C 310 – 280 Eco, amplasată într-o camera special amenajată la nivelul tehnic.

– Radiatoare din oțel tip panou prevăzute cu robinete pentru reglaj, închidere și aerisire.

– Contorizarea consumului de caldură se realizează separat, individual pentru fiecare apartament.

– Instalaţie de climatizare: unitate de aer condiționat în fiecare apartament, clasa energetică A, 12.000 BTU, sistem inverter cu compresor Panasonic.

– Ventilație mecanică pentru evacuarea aburilor în băile și grupurile sanitare care nu au ventilaţie naturală.

Finisaje

– Tâmplărie din profile de aluminiu extrudat, vopsite în câmp electrostatic, cu vopsea mată, cu rupere de punte termică, marca ALUMIL, seria Antherm Light M9650, cu panouri de sticlă termoizolantă de 24 mm cu protecţie solară 4 Season Evolution (Saint Gobain), cu deschidere oscilobatantă.

– Plase de insecte montate pe rame de aluminiu.

– Ușă de intrare în apartament PINUM – Italia, metalice, cu cu feţe detaşabile din panouri laminate cu finisaj lemn Wenge și ramă metalică, dotate cu sistem de închidere în 6 puncte și vizor.

– Uși interioare celulare PINUM – Italia, model Smart, finisaj laminat, culoarea albă.

– Parchet laminat de 8 mm grosime, marca Tarkett, import Germania, în camere și holuri.

– Plintă dreaptă din duropolimer, prevopsită în culoarea alb.

– Gresie ceramică antiderapantă de calitate superioară de import Italia în bai, bucătării şi holuri.

– Placaj din granit fiamat antiderapant pentru logii, balcoane şi terase.

– Glafuri din piatră naturală Vratsa la uşi şi ferestre, la interior, exterior şi reborduri balcoane.

– Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă și placaje cu faianță de calitate superioară la pereți.

– Glet de finisaj şi vopsitorii lavabile de culoare albă la tavane.

 

– Parc privat cu loc de joacă pentru copii

– Acces securizat

– Locuri de parcare supraterane

– Plata Cash,
– Plata prin credit bancar

Dezvoltator

img

Tagor

ANUL FONDARII

TOTAL PROIECTE

Complexul rezidențial Adora Pipera este un proiect dezvoltat de Tagor, în parteneriat cu fondul de investiții britanic Patron Capital. Tagor este o companie de dezvoltare imobiliară care activează pe piața din România încă din anul 2004. Bucurându-se de o vastă experiență atât internatională, cât și locală, dar și de o solidă bază financiară, Tagor investește în piața imobiliară românească, cu scopul de a crea comunități cât mai puternice.